Popularni postovi

Novo iz tunela bosanskih piramida



Evo šta su naši stručnjaci otkrili 
novo u tunelima na lokalitetu Ravni:



I na prijelazu između 2009. 
u 2010. godinu nastavljeni su radovi 
u prahistorijskom labirintu „Ravne". 
Nakon otkrića 
„Novogodišnje raskrsnice" poduzeti su radovi 
na njenom čišćenju.

Prvo iznenađenje je došlo sasvim slučajno. 
Ono što se smatralo „T" raskrsnicom s 
tri prolaza je postalo četverostrana raskrsnica. 
Naime, nakon manjeg odrona s desne strane
 (u smjeru kretanja prema Bosanskoj piramidi Sunca")
 otvorio se novi prolaz.

Drugo iznenađenje je širina i visina tunela koji se
 pruža u smjeru
 prema piramidi. Dosada je to najveći tunel i iz 
njega se povremeno 
osjeti dolazak svježeg zraka. To nagovještava 
mogućnost da se krećemo prema većoj prostoriji.

2 comments:

  1. Piramide su vaše veliko nacionalno blago, i s pravom očekujete značajnu dobit od turizma. Ali morate znati da su piramide propale, nestale , zaboravljene zbog nekog važnog razloga. Zbog grijeha protiv Boga jedinoga kojeg su ljudi činili u tim civilizacijama. Isto tako nestale su mnoge civilizacije koje su gradile piramide. Kao što su Egipatska , Maje i one potopljene u općem potopu. Sve te civilizacije svojim su Bogovima prinosile ljudske žrtve. Ako dakle želite da se vaše piramide razotkriju , da ih svijet upozna,da od njihovog razotkrivanja dobro živite, morate to razotkrivanje upotrijebiti na slavu Božju . To znači Morate kroz razotkrivanje piramida prikazati koji grijesi protiv istinitog i stvarnog Boga su doveli do propasti civilizacija ,i koji grijesi čovječanstva danas civilizaciju dovode do propadanja. Dakle ako svoja istraživanja prikažete Allahu i molite ga za pomoć i vodstvo svakako će vam uspjeti . Ako istraživanja budete vodili jedino sa ciljem senzacionalizma i bogaćenja , snaći će vas sudbina koja je snašla i graditelje tih piramida, ili vam istraživanja uopće neće napredovati, dok im ne odredite pravu svrhu. Bog ima svakako jaki razlog zbog kojeg je 6000 godina nešto sakrio čovječanstvu , i sada to u ovom vremenskom razdoblju razotkriva.Pa počnite ostvarivati taj razlog ako želite uspijeti.

    ReplyDelete
  2. Piramide kao figure,teško da će se otkriti za vrijeme života ove generacije,može se samo zaključiti da su tu piramide,ali iskopati taj ogromni teren je nemoguće.
    Dolaze turisti,neko ipak već ima dobit,al i ovaj napaćeni narod Visokog i okoline ima čvrstu vjeru u Boga ,kako će se sve završiti,to ne može niko predvidjeti.Nadati se najboljem.Pozdrav iz doline piramida.

    ReplyDelete