Popularni postovi

Piramida najveća u svijetu je u Visokom


Koja je piramida najveća na svijetu?Semir kaže piramida Sunca i to dokazuje sa nekoliko primjera,te se ne radi o metrima već o desetinama metara razlike.

Ako je Keopsova piramida visoka 145 ova naša je 220, znači za 75 metara razlike u visini.
Još 2017.g. iks primjera Semir navodi i zaključaka mnogih istražitelja koji su dolazili da vide i posmatraju te istražuju ove piramide posebno piramidu Sunca i tunele u kojima se nalazi i lječilište za što ima i tu dokaza.Očišćeno je 940 metara tunela ostaje još 2400 metara koje u najgorem slučaju treba da se očiste za 10-tak godina ali i prije ako se vlasti smiluju ili nađu donatori koji će se obogatiti poslije pronalska ulaza u piramidu Sunca a poslije i druge piramide.

Turizam će da procvjeta a dušmani da crknu.Smatra se da su ove piramide gradile neke dobro naprednije  civilizacije od naše tako se i staropast odredila pomoću jednog pronađenog fosililiziranog lista bna kamenom bloku pa se smatra da su pirmaide stare minimalno 24.800 hiljada godina.
Da ne bi  dalje hvalili ovog čovjeka i njegova otkrića,ja ih pripisujem samo njegovoj jakoj volji,dokazi potvrđuju sve a tek dolazi ono glavno.Sretno Semire.

tags:piramida,tuneli,

No comments:

Post a Comment