Popularni postovi

Dokazi o piramidama i ljekovitosti tunela


Piramide postoje dokazi za dokazima dolaze.Piramida ima u Bosni a ima i u tunelima kod Visokog lječilište,prirodna banja koja se nekad koristila,gdje je zrak čistiji uodnosu na planinu za najmanje tri puta.
Temperatura od konstantnih 13 stepeni i ljeti i zimi,dovoljno vlage i negativnih iona.Izgleda da su ove piramide i tuneli imali ulogu da drže tadašnju civilizaciju u dobrom zdravlju.
  Ovo je ljekovita soba i kamen koji liječi

Ovako započinje priča o ljekovitosti tunela koji vodi ka piramidi Sunca:"Tim Fondacije sastavljen od saradnika Boruta Brica i voditelja projekta dr. Semira Osmanagića, izvršio je mjerenja koncentracije negativnih iona na 19 kontrolnih tačaka, od čega na jednoj lokaciji u Sarajevu (kod hotela Holiday Inn), jednu u Visokom (pred ulazom u Podzemni labirint “Ravne”) i 17 lokacija unutar Podzemnog labirinta. Mjerenja su izvršena 24. decembra 2012. Korišten je instrument “Air Ion Counter”, čiji je proizvođač američka firma “Alpha Lab, Inc.” i koji se koristi za mjerenje gustoće/koncentracije negativnih i pozitivnih iona u zraku. Kapacitet mjerenja je do 2 miliona negativnih iona."
Tako su izračunate vrijednosti koncentracije negativinih iona na različitim lokacijama te se doznalo da u unutašnjosti tunela što je dublje mjereno sve je veća koncentracija i to do 18.000 dok je na primjer na planini 5000 i tako dalje.

tags:ljekovitost tunela,piramide,

No comments:

Post a Comment